Erasmus+ tájékoztató

Erasmus+ tájékoztató
12/18

2023. december 18. 14:00

ONLINE

12/18

2023. december 18. 14:00 -

ONLINE


Az Erasmus+ program az Európai Bizottság legsikeresebb programja, ami eddig több mint 9 millió hallgató és fiatal mobilitását segítette elő. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem elkötelezett az Erasmus+ program mellett és fontos célja, hogy a lehető legtöbb ELTE-s hallgató vehessen részt a programban.

Az Erasmus+ program segítségével lehetősége van egy külföldi felsőoktatási intézményben tanulmányokat folytatni 3–5 hónapig (egy szemeszter/intézmény), illetve egy Erasmus+ programországban található vállalkozásnál, szervezetnél külföldi munkatapasztalatot szerezni, vagyis szakmai gyakorlatot teljesíteni (2–5 hónap), vagy akár a két tevékenységet kombinálni. Minden hallgatónak minden képzési szinten összesen 12 hónap áll rendelkezésére, melyet Erasmus tevékenységre használhat fel.

Szakmai gyakorlat a diplomaszerzést vagy abszolválást követő egy éven belül is teljesíthető, feltéve, hogy még végzés/abszolválás előtt, aktív hallgatóként nyújtja be a pályázatát. Erasmus+ szakmai gyakorlatot bárki teljesíthet, akkor is ha a szak elvégzéséhez nem kötelező szakmai gyakorlatot szerezni. A szakmai gyakorlati mobilitásról ide kattintva tudhat meg több információt.

ÁLTALÁNOS ERASMUS+ ONLINE TÁJÉKOZTATÓ A 2024/25-ÖS TANÉVRE

A BTK Általános kari Erasmus+ tájékoztatót tart online minden érdeklődő hallgató számára 2023.12.18. (hétfő), 14:00-tól, Teamsen.
A tájékoztatóhoz az alábbi linken lehet csatlakozni, vagy töltsd le és olvasd be az alábbi QR kódot.

Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

Bővebb téjákoztatásért látogasson el az ELTE BTK honlapjára.